Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiul unui consilier local din Arad, implicat în două accidente rutiere CRUNTE, în ultimele 24 de ore

Tuesday, 12 September 2017, 13:59 Sursă: REALITATEA.NET

Accidentele rutiere au fost provocate de către Silviu Săplăcan, fiul consilierului local din municipiul Arad Gheorghe Săplăcan (PSD).

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost implicat, în ultimele 24 de ore, în două accidente rutiere, pe drumul naţional ce leagă Arad de Timişoara, scrie Mediafax.

Primul dintre accidente a avut loc luni, când Silviu Săplăcan a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

“Pe DN69, la kilometrul 43, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, ieşind cu maşina în decor, răsturnându-se şi rezultând accidentarea lui uşoară”, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudiu Iuga.

Marţi dimineaţa, fiul consilierului local din Arad a fost implicat într-un nou accident rutier, pe acelaşi drum naţional, fiind transportat la spital în stare gravă.

“Din primele cercetări la faţa locului ale colegilor mei de la rutieră, în această dimineaţă (n.r. marţi), la ora 09.30, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea pe DN69, în direcţia Timişoara, undeva la kilometrul 47, a pierdut controlul direcţiei de mers, ieşind de pe partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un pom. În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a acestuia. Noi continuăm cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au petrecut cele două evenimente rutiere”, a afirmat Claudiu Iuga.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL