Fiul lui Radu Mazăre și-a vizitat tatăl în arest: Eu îi mai scot prietenele la cafele

Wednesday, 15 April 2015, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Răducu Mazăre, fiul primarului suspendat al Constanţei, Radu Mazăre, care miercuri dimineaţă şi-a vizitat tatăl în Arestul Poliţiei Capitelei, a povestit, la ieşire, că acestuia îi lipsesc soarele şi sportul, precizând că împarte celula cu alte şase persoane, scrie Mediafax

Adaugă părerea ta

”Se bucură că a văzut sorele. Stătea la geam, cu faţa la soare. Îi lipsesc soarele şi sportul. În rest, ce să facă, bine”, a afirmat Răducu Mazăre, după ce şi-a vizitat tatăl în arest. El a spus că acesta a împărţit celula cu încă şapte persoane, dar între timp una dintre ele a plecat, astfel că acum tatăl său are şase colegi de arest. Răducu Mazăre a mai spus că tatăl său a participat săptămâna trecută la o slujbă religioasă, iar de Paşte a mâncat drob şi a ciocnit ouă roşii cu colegii de celulă, cu care se înţelege bine.

Întrebat dacă primarul Constanţei va face contestaţie la măsura arestării preventive, Răducu Mazăre a spus că deocamdată nu, până când procurorii nu vin cu propunerea de prelungire a măsurii, el precizând că dosarul nu a plecat încă de la instanţa supremă, iar motivarea deciziei nu a fost comunicată de magistraţi. Fiul lui Radu Mazăre a mai spus că acesta s-a plâns de toată situaţia prin care trece, apreciind că ”totul este o bătaie de joc şi o loterie” şi arătându-se nemulţumit de faptul că nici după două săptămâni judecătorul nu a motivat decizia de arestare. Întrebat dacă a preluat rolul tatălui său, Răducu Mazăre a spus că le scoate la cafele pe prietenele tatălui său şi că ”pe partea de socializare” se descurcă: ”Eu îi mai scot prietenele la cafele, iar bunica are grijă de casă. Pot să fiu înlocuitor până într-un punct, nu pot să fiu înlocuitor complet, dar pe partea de socializare mă descurc”.

 Mai multe pe Mediafax