Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, sex-simbol pe marile ecrane în "Un pas în urma serafimilor"

Thursday, 31 August 2017, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, face parte din distribuția lungmetrajului de debut al lui Daniel Sandu, „Un pas în urma serafimilor”, care va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie, și spune despre partitura interpretată în această producție că este de departe cel mai important rol făcut de el până în prezent.

Adaugă părerea ta

Ilie Dumitrescu Jr. s-a simțit atras de actorie încă din copilărie, de la spectacolul în care a jucat la sfârșitul clasei întâi.

"Deși multă lume ar spune că în actorie se regăsesc prefacătoria și neadevărul, pardoxul face că adevărul este cea mai bună minciună”, declară Ilie Dumitrescu Jr.

"Când am crescut, am avut ocazia să urmez cursul de actorie «Mandragora Movies Film Academy», unde am învăţat tehnica profesoarei Ivana Chubbuck, autoarea cărţii «Puterea Actorului». Ajungând să înţeleg puţin mai bine cum se abordează actoria şi ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil. Vă aştept din 22 septembrie la cinema, pentru a viziona un film foarte bine conceput, plin de subtext, regizat de Daniel Sandu. În pelicula «Un pas în urma serafimilor» fac de departe cel mai important rol al meu", adaugă Ilie Dumitrescu Jr., care în această peliculă este un seminarist pe nume Olah.

Cum arată fiul lui Ilie Dumitrescu, în Galeria Foto.