Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Epidemiologul american Anthony Fauci garantează pentru vaccinurile produse de Pfizer și Moderna

Friday, 20 November 2020, 15:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Zbirnea Andrei
Imunologul Anthony Fauci, o persoană  foarte respectată în Statele Unite, a asigurat că vaccinurile împotriva Covid-19 de la Pfizer / BioNTech şi Moderna sunt sigure, deşi au fost dezvoltate într-un timp record.
 
"Viteza procesului de dezvoltare nu a compromis siguranţa şi nici integritatea ştiinţifică," a spus el în timpul unei conferinţe de presă a celulei de criză de la Casa Albă pentru pandemia de Covid-19. ”Este o reflectare a progreselor ştiinţifice extraordinare pentru acest tip de vaccin, care ne-au permis să facem în câteva luni ceea ce a durat anterior ani de zile,” a explicat el, potrivit Le Figaro.
 
Dr. Fauci a dorit, de asemenea, să liniştească cu privire la independenţa procesului de dezvoltare şi certificare a vaccinului.
 
”Un corp independent de persoane care nu răspunde în faţa nimănui, nici în faţa administraţiei, nici în faţa mea sau în faţa companiilor, a analizat datele şi le-a găsit de încredere. Prin urmare, trebuie să excludem orice idee conform căreia acest lucru a fost eronat. Este foarte grav,” a spus Fauci.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL