Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

PLAYTECH a debutat la TV și oferă premiu un iPhone 6 Plus. Iată cum câștigi chiar de azi

Sunday, 28 September 2014, 10:41 Sursă: REALITATEA.NET

Playtech va fi în fiecare duminică, de la 10.30, pe Prima TV. Începem în forță și ne premiem cel mai atent telespectator și cititor cu un iPhone 6 Plus. În prima ediție a emisiunii PLAYTECH, Lucian Popescu și Micutzu (Cosmin Nedelcu) învață să „înoate“ două telefoane waterproof.

Gogoaşă (Constantin Zamfirescu) îi învață pe pasionații de fotografie cum își pot construi un studio foto ieftin și bun. Revenind la iPhone 6 plus, unul dintre cele mai așteptate telefoane va fi premiul nostru pentru cel mai atent telespectator și cel mai pasionat cititor.

 

Află totul despre CUM SĂ CÂȘTIGI iPhone 6 Plus și ce vezi la emisiunea PLAYTECH


Telefoanele waterproof vor fi lansate la apă în rubrica „Testul săptămânii“, iar modelele sunt Samsung Galaxy S4 şi Sony Xperia Z2. Rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase și le poți urmări în emisiune. Că tot ziceam de pasionații de fotografie, Zamfirescu are câteva lecții foarte bune, mai ales bune cu bugetul. Pentru cele mai bune fotografii „de studio“ cu produsele tale, beneficiile foarte mari, iar costurile reduse.

Nu uităm nici de inovație. Dezvoltatorii români din piaţa de tehnologie vin şi ei la Playtech cu multe informaţii despre imprimanta 3D, dispozitivul care a fost, nu de puţine ori, subiectul unor ştiri de domeniul fantasticului. Din emisiune nu vor lipsi cele mai practice şi distractive aplicaţii, precum şi noutăţile din tehnologie, prezentate pe înţelesul tuturor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL