Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Totul pentru gradina - Oferte foarte bune

Wednesday, 31 July 2019, 12:18 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga ofertă din cadrul campaniei "Totul pentru gradina" poate fi consultată AICI

De exemplu, un set de mobilier de grădină Kring, compus dintr-o masă rotundă și 4 scaune are o reducere de 35%, costând 355 de lei.

Oferta este disponibilă AICI.

Un scaun metalic de grădină Kring, rezistent la intemperii, se vinde în această perioadă cu mai puțin de 70 de lei.

Oferta e disponibilă AICI.

O canapea din oțel, perfectă pentru foișorul din grădină, costă, în mod normal, peste 1.000 de lei.

La reduceri, această canapea cu trei locuri costă 765 de lei. Oferta este AICI.

Cei care visează la un hamac rezistent, pot să îl cumpere în această perioada pentru 76 de lei. Hamacul este AICI.

Familiile cu un buget un pic mai ridicat pot cumpăra un set de mobilier de grădină compus din canapea cu două locuri, două fotolii și o măsuță la prețul de 2138 de lei. Oferta este AICI.

eMAG – Balansoar Kring Oxford

Prima oferta pe care v-o prezentam are o reducere de 41% si este extrem de avantajoasa. Este vorba despre un balansoar Kring Oxford de 3 locuri ce are culoarea albastra cu dungi albe. Dimensiunile balansoarului sunt de 170x110x153cm, iar pretul si toate detaliile ofertei sunt AICI.

Citește și...

eMAG – Set mobilier gradina Kring Bahamas

Un set mobilier de gradina foarte util beneficiaza de reducere de 37% de la eMAG in aceste ultime ore de promotie fulger. Setul e forbat dintr-o canapea si 2 fotolii bej inchis, dar si o masa. Mobilierul este foarte rezistent si nu se strica in cazul intemperiilor. Pretul cu reducere de 37% poate fi gasit AICI.

eMAG – Selong King Madi

Iata ca in ofertele de a eMAG se regaseste si un sezlong foarte util pentru vremea calda ce se apropie si a inceput deja sa dea cateva semne. Este necesar sa aveti cel putin un asemenea sezlong in gradina casei dumneavoastra pentru a va bucura cu adevarat de clipe minunate de relaxare. Sezlongul fix Kring MAdin este din ratan maro, astfel ca nu se distruge in caz de ploaie, are dimensiunile 190x66x56cm  si pretul sau beneficiaza de un discount de 35%. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Masa plianta Kring Banquette

10% card cadou din pretul acestei mese pliante Kring Baquette, perfecta pentru un eveniment, picnic sau gratar in curtea casei sau oriunde altundeva, fiind foarte usor de transportat si de depozitat. Structura din metal este rezistenta si vopsita electrostatic pentru a nu se coji sau deteriora. Pretul cu reducere de 43% il gasiti AICI.

eMAG – Hamac Kring Bruxelles

Ultima oferta pe care v-o prezentam din aceasta promotie de la eMAG este pentru un hamac Kring Bruxelles multicolor de dimensiuni 300x90x100cm. Acest hamac are propria rama, astfel ca il puteti instala oriunde. Toate detaliile dar si pretul le gasiti AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL