Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Top 6 cele mai ieftine si bune espressoare - Costa sub 250 de lei

Wednesday, 17 August 2016, 17:19 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista tuturor espressoarelor aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG a dat drumul promotiei Saptamana electrocasnicelor, unde mai multe preturi sunt reduse chiar si cu 65%. Noi am selectat pentru acest articol 6 modele de espressoare de la diferite branduri, niciunul nu depaseste pretul de 250 de lei dupa reducerea de la eMAG.

eMAG - Espressor Samus Algeria

Primul espressor pe care vi-l recomandam din oferta eMAG are o reducere de 24% si lucreaza la o presiune de 3.5bar. Espressorul are putere de 800W si culoarea neagra. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

eMAG - Espressor Zass

Acest espressor de la Zass este manual, e dotat cu un dispozitiv special de Cappuccino si are o putere de 800 W. Espressorul este foarte elegant, are culoarea gri si beneficiaza de un discount de 22%, iar oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Heinner Retro

Modelul Retro Effect de la Heinner este un model de espressor foarte elegant care reprezinta o pata de culoare pentru orice bucatarie sau bar. Espressorul lucreaza sub o presiune de 5bar, rezervorul are 0.25l si puterea este de 800W. Pretul cu una dintre cele mai mari reduceri de 30% poate fi gasit AICI.

eMAG - Tchibo Cafissimo Pure

Acest espressor este tot de culoare rosie, foarte elegant si cu un design soecial de la Tchimbo, insa functioneaza doar cu capsule. Espressorul are rezervor de 1l, in ciuda dimensiunilor sale foarte reduse. Pretul are discount de 33% si il gasiti AICI.

eMAG - Espressor Bosch Tassimo Vivy

Va recomandam un espressor foarte avantajos si de la Bosch, un espressor ce trece putin de pretul de 200 de lei, dupa o reducere eMAG foarte generoasa. Acest espressor Bosch Tassimo Vivy are o putere de 1300W, are 3.3 bar presiune, functioneaza doar cu capsule si are un rezervor de 0.7l. Pretul are o reducere record de 46% si oferta completa si detaliata poate fi studiata AICI.

eMAG - DeLonghi

Probabil cel mai renumit brand care produce espressoare este DeLonghi, asa ca nu puteam rata ocazia de a gasi si un model din promotia eMAG pe care sa vi-l recomandam atat pentru calitatea sa cat si pentru pretul redus cu 20% in acest moment. Espressorul DeLonghi EC5.1 are sistem de cappuccino, puterea sa este de 800W si are culoarea neagra. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL