eMAG Revolutia Preturilor – 5 telefoane mobile cu oferte de senzatie, timp de 3 zile

Tuesday, 17 September 2019, 12:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

eMAG Revolutia Preturilor – Lista tuturor telefoanelor mobile aflate la reducere poate fi consultata accesand  URMATORUL LINK.

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie destul de rara si foarte avantajoasa de la cel mai mare retailer online din Romania. Timp de 3 zile preturile sunt scazute cu pana la 60% pentru mai multe categorii de produse printre care chiar si cele mai noi telefoane mobile. Iata 5 dintre ofertele care noua ne-au atras atentia imediat.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 8 Plus

Cel mai popular telefon mobil este iPhone 8 Plus care are un ecran ceva mai mare fata de modelul simplu. In plus, oferta de la eMAG include atat o reducere semnificativa de pret cat si o surpriza destul de importanta. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S8

Continuam prezentarea celor mai populare telefoane mobile cu locul 2 care e ocupat de un model de la rivalul iPhone, Samsung. E vorba despre telefonul mobil Samsung Galaxy S8 care e varf de gama al producatorului si inregistreaza vanzari foarte bune, avand tehnologie de ultima generatie. Telefonul are memorie de 64GB si pretul redus cu 16%, pe care il gasiti AICI.

eMAG – Telefon Apple iPhone 6

Poate parea surprinzator, insa pe locul 3 se afla un telefon mobil de la Apple, model mult mai vechi, care insa are tehnologie actuala si pret extrem de mult redus. E vorba de iPhone 6 care e inca foarte actual si face fata tuturor aplicatiilor populare acum, insa pretul sau e redus cu 29% si costa mult sub 2.000 de lei. Oferta pentru telefonul cu 32GB memorie poate fi gasita AICI.

eMAG – iPhone 7

Iata ca cei de la Apple reusesc sa ocupe foarte multe pozitii din clasamentul celor mai populare si mai vandute telefoane mobile, tocmai datorita faptului ca produc tehnologie performanta si de buna calitate. Modelul iPhone 7 are un pret rezonabil, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri din ultimul timp, e vorba de 21% discount, pentru modelul cu 32GB spatiu de stocare si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon IpHONE x

Cu toate ca s-au inregistrat o multime de stiri despre oprirea productiei de telefoane Apple iPhone X, modelul e inca printre cele mai populare si mai vandute de la eMAG. Telefonul are un spatiu de stocare generos de 64GB pe care pot fi puse o multime de fotografii, filmari, aplicatii si muzica, are si functia speciala 4G pentru viteza mare la internet si la transferul de date. Oferta impreuna cu un cadou special poate fi gasita AICI.

eMAG – Galaxy S8 Plus

Iata ca si modelul Galaxy S8 Plus prinde clasamentul celor mai vandute 7 telefoane mobile ale inceputului de an. Principalul atuu al telefonului este ecranul mare, deosebit, marginile rotunjite care permit accesarea rapida a meniului special, memoria de 64GB dar si reducerea de 17% pe care o inregistreaza la eMAG. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Huawei P9 Lite

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru telefonul mobil Huawei P9 Lite, singurul care reuseste in top 7 cele mai vandute telefoane mobile sa sparga dominatia Samsung si Apple. Acest telefon de foarte buna calitate are functia Dual Sim, adica poate administra doua cartele cu numar deodata, are memorie de 16GB si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon mobil Apple iPhone 7 Plus

Primul telefon mobil pe care vi-l recomandam este unul dintre cele mai ravnite ale momentului. E vorba de iPhone 7 Plus care are o memorie de 128GB, foarte generoasa. Telefonul e de culoare rosie si are reducere de pret de 13%. Oferta completa cu toate detaliile poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Samsung Galaxy S8 Plus

Un alt telefon mobil foarte cautat in aceasta perioada este Samsung Galaxy S8 Plus care are un ecran mai mare fata de modelele precedente. Modelul Orchid Grey beneficiaza de la eMAG de 16% discount si e incredibil de accesibil in raport cu tehnologia de ultima ora pe care o foloseste. Telefonul are functie 4G si un spatiu de stocare de 64GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon mobil Sony XZ Premium

Oferta excelenta si pentru Sony XZ, un telefon la fel de nou ca modelele prezentate mai sus, insa poate mai putin apreciat si categoric mult mai ieftin, mai ales dupa reducerea de 15% de la eMAG. Telefonul Sony XZ Premium are memorie de 64GB si beneficiaza de un pachet bitdefender mobile security cadou. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Huawei P10 Plus

Reducere de 22% pentru telefonul mobil Huawi P10 Plus care are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, e dotat cu un spatiu de stocare foarte generos de 128GB pentru aplicatii, fotografii, filmari si muzica. Oferta poate fi gasita

eMAG Revolutia Preturilor – BlackBerry Keyone

Pentru cei care au nevoie sa scrie multe mesaje sau sa publice live de pe telefonul mobil, cel mai bun telefon mobil si singurul care are tastatura qwerty este BlackBerry. Noi va recomandam modelul Keyone care are memorie de 32GB, functie 4G si oferta la o gasiti AICI.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE