Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – IT & Mobile Days – Oferte incredibile pentru gamerii pasionati! Preturi mult scazute

Wednesday, 19 October 2016, 09:00 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista cu toate desktopurile puternice aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi reduse pentru cele mai puternice configuratii de desktopuri, ideale pentru pasionatii de gaming. Am ales si noi 6 desktopuri cu preturi bune pe care vi le recomandam mai jos.

eMAG – Sistem Desktop Gaming Acer Predator

Prima oferta pe care v-o recomandam este sistemul desktop de la Acer, gaming Predator care are procesor Intel Core i5 cu frecventa de 2.7 Ghz Skylake, 16GB memorie ddr4 si spatiu de stocare de 128GB. Ca orice configuratie de gaming, desktopul are placa video nVidia GeForce. Toate detaliile si pretul la reducere le gasiti AICI.

eMAG – Sistem PC Lenovo IdeaCentre

O alta configuratie de mare putere, speciala pentru gameri, este cea a sistemului PC Lenovo IdeaCentre care e dotata cu procesorull Intel Core i5 ce are o frecventa de 3.2 Ghz skylake, 8GB memorie si spatiu de stocare foarte generos de 1TB HDD si 192GB SSD pentru transfer de date cu mare viteza. In plus, desktopul e dotat cu unitate optica si placa video nVidia GeForce GTX 960 de 4GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Desktop PC Asus ROG

Gama ROG de la Asus este ideala si special conceputa pentru gameri, avand procesor Intel Core i5 de 2.7 Ghz, 8GB si 2TB spatiu de stocare, blu ray, dar si placa video nVidia GeForce. In plus, desktopul vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Oferta cu 21% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Lenovo IdeaCentre

Va mai prezentam o configuratie de la Lenovo, chiar si mai puternica, care are procesor Intel Core i7 de 3.4 Ghz, pe o arhitectura Skylake, 8gb memorie si spatiu de stocare de 1TB+8GB SSHD+120GB SSD, dar si placa video nVidia GeForce GTX 970 de 4GB. Pretul are reducere de 15% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Desktop Gaming Acer Predator

Are si un design deosebit, dar si o configuratie cu o putere uimitoare: procesor i7 cu frecventa de 4.0ghz skylake, 32gb DDR4 si 512GB SSD, dar si placa video nVidia GeForce GTX Titan X. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Desktop Asus ROG GT51

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru sistemul Desktop de la Asus din gama ROG, special destinata gamerilor, care are procesor Intel Core i7 cu frecventa de 4Ghz Skylake, 32GB memorie si un spatiu de stocare de 2TB+256GB SSD, unitate optica si placa video nVidia GeForce GTX Titan de 12GB, iar sistemul de operare preinstalat este Windows 10. Pretul cu 13% reducere poate fi gasit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL