Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Categoria cu reduceri-record de Black Friday 2016. Absolut tot e la super-preț

Friday, 18 November 2016, 09:42 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Black Friday 2016 a luat sfârșit la eMAG vineri seară, la ora 23:59. Însă, de sâmbătă magazinul are o mare campanie de reduceri, numită Crazy Days. Puteți afla mai multe despre ea AICI. Lista magazinelor care continuă Black Friday și astăzi o găsiți AICI

Vorbim despre produsele din categoria eMAG.ro de Mobila, Casă și Grădină, unde reducerile de Black Friday 2016 trec foarte des de pragul de 50%. Găsiți toate produsele AICI.

De exemplu, scaunele de birou vin cu reduceri de 40-65%, în funcție de model, iar birourile sunt și ele reduse chiar și cu 40%, după cum vedem în oferta eMAG de Black Friday 2016 disponibilă AICI.

eMAG Black Friday 2016 - reduceri de-a dreptul uriașe la saltele

Reducerile-record continuă la subcategoria de saltele, unde avem modele reduse cu 55%. eMAG are, de Black Friday, și super-reduceri la perne și pilote, dar și la lenjerii de pat, covoare și halate de baie.

Desfășurare de forță și la articole pentru gătit, unde eMAG vine cu reduceri de cel puțin 30%, dar care ajung deseori la 60% față de prețul dinainte de Black Friday 2016.

eMAG Black Friday 2016 - servicii de masă rafinate, la preț special de Vinerea Neagră

Serviciile de masă au reduceri de până la 60% de Black Friday la eMAG, după cum vedem aici.

Decorațiunile de Crăciun (printre care și brazii artificiali și instalațiile) se vând mai toate la jumătate de preț de Black Friday 2016 la eMAG.

Vă reamintim că eMAG organizează Black Friday 2016 o singură zi pe an, iar anul acesta data este 18 noiembrie. Așadar, puteți consulta întreaga listă de produse la reducere AICI.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL