Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – 6 oferte de tablete care costa sub 300 de lei

Monday, 19 December 2016, 10:58 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Oferta completa pentru tablete poate fi gasita AICI.

eMAG are oferte foarte bune pentru tablete. Preturile sunt scazute in anumite cazuri chiar si cu pana la 50%. Noi am selectat 6 oferte de tablete foarte avantajoase, niciuna nu depaseste pretul de 300 de lei, iar configuratiile lor sunt puternice.

eMAG - Tableta Allview Viva C701

Probabil cea mai ieftina tableta de acest tip este AllView Viva C701, produsa chiar in Romania. Tableta are un ecran de 7 inch, procesor Quad Core de 1.2 Ghz, sistem de operare Android 5.1 Lollipop, 8GB spatiu de stocare si 1GB RAM. Pretul il gasiti AICi.

eMAG – Tableta MP MAN

Desi este un brant total necunoscut, tableta MP Man este una cu o configuratie buna si un pret excelent. Pentru a va convinge, va spune doar ca are display de 7 inch multi touch, procesor Quad Core de 1.3 Ghz, 16GB FLASH si sistem de operare Android 4.4. Oferta are 26% discount si o gasiti AICI.

eMAG – Vonino Pluri M7

Aceasta tableta este foarte speciala, avand un pret mic dar si functie 3G+ pentru a putea fi conectata la internet de mare viteza oriunde. Tableta are 7 inch, procesor Quad Core de 1.3 Ghz, 1GB RAM si spatiu de stocare de 8GB, suficient pentru multe aplicatii, fotografii si filmari. Oferta are 28% reducere si poate fi consultata AICI.

eMAG – Mitoo i9

Tot un brand mai putin cunoscut este si Mitoo, insa tableta i9 isi merita toti banii pentru ca este de calitate superioara. Tableta poate fi conectata la internet prin wifi, are procesor Dual Core Cortex A7 de 1.3-1.5 Ghz, display-ul este generos avand 9inch, 512MP RAM si 4GB spatiu de stocare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Odys Nova

Continuam prezentarea ofertelor pentru tabletele foarte ieftine cu Odys Nova de 7 inch si rezolutie HD pe display-ul de tip IPS. Procesorul este un 4Core Intel Amot X3 de 1.2 Ghz frecventa, 1GB+ 8GB si capacitate de a se conecta la internet prin WIFI. Sistemul de operare folosit este Android 6.0 iar oferta include ms office pentru androis si bonus o gusa ODYS Smart 2 in 1. Pretul cu 25% mai mic poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta eStar Grand

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol de la eMAG este pentru o tableta cu ecran foarte generos pe care puteti vedea filme sau videoclipuri la calitate superioara. eStar Grand are display de 10.1 inch, procesor Quad Core de 1.2 Ghz, 1GB ram si un spatiu de stocare de 8gb. Pretul cu reducere de 21% il gasiti AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL