Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

eMAG – 25% reducere pentru cele mai performante televizoare de la Sony

Monday, 17 October 2016, 11:39 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista cu toate modelele de televizoare Sony disponibile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie foarte interesanta ce aduce reduceri de pana la 25% pentru mai multe modele foarte performante de televizoare. Am selectat si noi mai multe televizoare, cu diagonale diferite, ce au reducerile cele mai avantajoase si vi le prezentam, mai jos, in cadrul acestui articol.

eMAG – Televizor Smart LED Sony Bravia

Primul model de televizor pe care vi-l supunem atentiei este din gama Bravia, o gama de foarte mare succes de la Sony. Televizorul acesta are o diagonala relativ mica in comparatie cu alte modele, de 80cm, insa e dotat cu toate tehnologiile smart, are display LED si reda imagini la rezolutie HD, iar pretul este mult sub 1.500 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor Sony

Continuam prezentarea cu un televizor ceva mai mare si cu o rezolutie mai performanta insa la fel de avantajos si cu reducere importanta de pret. Acest televizor Sony Bravia are diagonala display-ului de 102cm, foloseste tenologia LED si are rezolutie FUll HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor Smart LED Sony

Trecem la o diagonala de 121cm, foarte generoasa, ideala pentru un dormitor mare sau chiar pentru living. Acest televizor e dotat cu tehnologie smart si poate fi conectat la internet, iar display-ul de tip LED reda imaginile la o rezolutie Full HD. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor Smart Android

Dupa cum ii spune si numele, acest televizor foloseste sistemul de operare Android, fiind un televizor smart care se poate conecta la internet si la celelalte dispozitive mobile din casa. Televizorul are diagonala foarte mare de 139cm si reda imaginile la cea mai buna rezolutie existenta: 4K ULTRA HD. In ciuda tehnologiei de ultima ora cu care e dotat, pretul are o reducere foarte mare iar oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor Smart Sony Bravia

Ultimul model pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol este unul de exceptie. Televizorul are sistem de operare Android, este un model smart care poate reda imagini 3D pe display-ul de tip LED. Diagonala televizorului este de 164cm si are rezolutie Full HD. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL