Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - 17 oferte de televizoare foarte performante cu reduceri uimitor de mari

Tuesday, 20 December 2016, 10:01 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista cu toate modelele de televizoare ce se afla la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are in oferta sa mai multe televizoare de exceptie ce au reduceri importante. Pentru a va ajuta in alegerea televizorului potrivit, am selectat 17 modele care au discounturile cele mai mari de la eMAG si vi le prezentam detaliat, mai jos:

eMAG - Smart LED LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam din aceasta promotie de la eMAG este un televizor cu pret rezonabil, 1.700 de lei discount in acest moment, si o diagonala generoasa de 123cm. Televizorul poate fi amplasat lejer intr-o camera de zi de dimensiuni medii sau intr-un dormitor ceva mai mare. Televizorul are toate functiile smart si rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Star Light

Brandul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru produsele sale si este si cazul acestui televizor aflat la reducere la eMAG. Televizorul este de tip LED, are conectivitate HDMI, USB si Ci+, diagonala sa este de 140cm si are rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul beneficiaza de un discount de 1.500 de lei si poate fi consultat AICI.

eMAG - LED Smart Samsung

O reducere record are acest televizor produs de unul dintre cele mai bune branduri in materie de electronice si electrocasnice: Samsung. Modelul Smart Samsunt de televizor este de tip LED si are diagonala de 139cm, iar rezolutia este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Acest televizor beneficiaza de un discount de 41% si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sony Bravia 108cm

Primul model de televizor pe care vi-l recomandam este si cel mai ieftin cu asemenea calitati. Televizorul are o diagonala de 108cm, are disponibile toate functiile smart si poate fi conectat la internet, reda imagini 3D pe display-ul de tip LED si are rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sony Bravia 126

Continuam cu un televizor impresionant ce costa sub 3.000 de lei. Sony Bravia este un televizor smart ce poate fi conectat la internet si are sistem de operare Android, poate reda imagini 3D pe display-ul de tip LED ce are rezolutia Full HD. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Smart Android 139

Reducere de 1.000 de lei pentru televizorul Smart Android 3D LED de la Sony Bravia care are reolutie Full HD si diagonala de 139cm. Oferta completa cu tot cu discount poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor Smart LED LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este unul ce are o reducere record: 42%. Televizorul are toate functiile smart disponibile, display-ul este de tip LED si este foarte generos, avand diagonala de 139cm, iar rezolutia este cea mai buna de pe piata: 4k ultra hd. Pretul cu discount 42% poate fi gasit AICI.

eMAG – Smart LG

Un alt televizor smart produs de LG poate fi conectat la internet, are toate functiile inteligente disponibile si display-ul este de tip LED. Diagonala televizorului ajunge la 123cm si are rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa cu reducere de 1.400 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG – Super UHD LG

Garantie inclusa de 24 de luni pentru televizorul SUper UHD Smart de la LG ce are o diagonala de 139cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Discountul aplicat de eMAG in acest moment pentru televizor este de 2.800 de lei, iar oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Philips

Continuam prezentarea ofertelor cu un televizor de la Philips ce costa mult sub 1.000 de lei, desi are o diagonala de 80cm si rezolutie High Definition. Oferta completa pentru acest televizor poate fi consultata AICI.

eMAG - Televizor UTOK

Putin peste 1.000 de lei costa acest televizor de la Utok ce are 121 cm diagonala si reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD. Stocul pentru acest televizor este limitat si se epuizeaza rapid. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Smart Android Philips

Dupa cum ii spune si numele, acest televizor foloseste sistemul de operare Android si beneficiaza de toate functiile Smart, putand fi conectat la internet. Televizorul are o diagonala generoasa de 123cm si rezolutia sa este de 4k ultra hd. Oferta beneficiaza de un discount de 2.000 de lei si poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG – Sony Bravia 164

Desi are un pret ceva mai scump, acest televizor foloseste tehnologia de ultima ora disponibila, are toate functiile smart disponibile, foloseste sistemul de operare Android si are o diagonala de 164cm. Televizorul foloseste rezolutia Full HD si are display de tip LED. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sony Bravia 189

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia ce are un display impresionant, cu diagonala de 189cm si rezolutie Full hd si poate fi folosit pentru un living de dimensiuni mari. Pretul cu 1.700 reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – LG OLED

Tot cu o diagonala de 139cm este si televizorul LG OLED care are un display ceva mai performant, care reda imagini la rezolutia 4K ULTRA HD. Pretul are o reducere incredibila de 5.000 de lei. Consultati oferta de la eMAG AICI.

eMAG – LG

Ultima oferta pentru un televizor LG pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un TV foarte accesibil ca pret ce are toate functiile Smart disponibile, diagonala de 108cm si rezolutie Full HD. Pretul cu reducere de 700 de lei poate fi gasit AICI.

eMAG - Smart Sharp

Ultimul televizor pe care vi-l recomandam dintre ofertele eMAG este produs de un brand de traditie in electrocasnice si electronice, este vorba despre Sharp. Televizorul are diagonala de 139cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL