Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Edu.ro rezultate BAC 2017 – Nervi intinsi la maximum pentru absolventi

Monday, 03 July 2017, 16:46 Sursă: REALITATEA.NET

Edu.ro rezultate BAC 2017 – Lista cu toate notele, afisata la URMATORUL LINK.

Edu.ro rezultate BAC 2017 - Afisarea primelor rezultate dupa examen sunt prevazute abia pentru data de 5 iulie, adica miercuri, undeva pana in ora 16. Elevii insa nu mai au atat de multa rabdare. Noi va tinem la curent cu toate noutatile despre momentul afisarii notelor.

Emoţii mari pentru elevii care au susţinut în sesiunea iunie- iulie 2017 examenul de Bacalaureat. Rezultatele vor fi afişate pe edu.ro miercuri, 5 iulie 2017, până în ora 16:00. Dacă sunteţi nemulţumiţi de notele obţinute puteţi depune contestaţie tot pe 5 iulie, în intervalul orar 16:00 - 20:00. Mare atenţie, însă: în acest an regulementul pentru contestaţii s-a modificat. Realitatea.net va publica în acest articol notele la BAC 2017, imediat ce acestea vor fi anunţate pe EDU.ro. De asemenea, în acest material, mai puteţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie despre examenul de BAC 2017: subiecte, barem de corectare, rezultate BAC 2017, note, contestaţii şi rezultate finale.

Important de știut. Cei care sunt nemulțumiți de notele obținute și vor să depună contestație, trebuie să știe exact calendarul rămas din această sesiune. Iată-l:

5 iulie 2017 - Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00).

6 - 9 iulie 2017 - Rezolvarea contestaţiilor.

10 iulie 2017 - Afişarea rezultatelor finale.

Edu.ro rezultate BAC 2017 – Ce patesc cei care nu au luat note de trecere

Candidaţii au dreptul să susţină examenul de bacalaureat, fără taxă, de cel mult două ori. Prezentările ulterioare la examen sunt condiţionate de achitarea unor taxe.

Pâna la începerea probelor de examen, comisiile de bacalaureat judetene/comisia unicipiului Bucuresti iau toate masurile, în colaborare cu autoritatile dministratiei publice locale, pentru asigurarea dotarii tuturor sălilor de examene cu sisteme de supraveghere audio-video.

Edu.ro rezultate BAC 2017 – Care sunt conditiile exacte pentru ca un elev sa fie declarat promovat

Edu.ro rezultate BAC 2017 – Pentru ca un elev sa fie declarat promovat, acesta trebuie sa indeplineasca 3 conditii obligatorii: in primul rand sa fi sustinut toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, probe care s-au dat chiar cu mult inaintea examenelor propriu-zise si care nu conteaza si nu afecteaza media finala, insa ele trebuie bifate, in al doilea rand elevii trebuie sa fi sustinut toate probele scrise si sa inregistreze nota 5 la fiecare dintre ele, iar in al treilea rand, media finala constituita din cele 3 probe scrie trebuie sa fie mai mare de 6.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL