Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Echipamentele de protecție din Coreea de Sud au intrat în posesia IGSU. Acestea vor fi distribuite în toață țara

Thursday, 26 March 2020, 11:57 Sursă: Realitatea.net

"Cu sprijinul Guvernului României, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) i-au fost alocate, de la bugetul de stat, fonduri pentru achiziția echipamentelor medicale destinate protecției personalului medical și forțelor de intervenție ale Ministerului Afacerilor Interne", se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Distribuirea echipamentelor de protecție va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea inspectoratului general, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situatii de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătății (MS) și echipajelor operative ale MAI.

Vă reamintim că în cursul acestei dimineți, pe aeroportul Otopeni din Capitală, au fost aduse 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava NATO.

Cele 100.000 de combinezoane de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și IGSU în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL