Ecaterina Andronescu: Fake news-urile şi Dragnea sunt cauzele eşecului PSD

Saturday, 29 June 2019, 13:43 Sursă: REALITATEA.NET

Ecaterina Andronescu, considerată cel mai redutabil concurent al Vioricăi Dăncilă în cursa pentru preşedinţia PSD, pune eşecul de la europarlamentare pe seama lipsei de pricepere a comunicatorilor online ai social-democraţilor. PSD ar fi trebuit să explice oamenilor că doresc să stopeze abuzurile, nu să-l salveze pe Liviu Dragnea, a afirmat Andronescu.

Adaugă părerea ta

"Ce i-a îndepărtat pe oameni? Faptul că noi n-am știut să stopăm ceea ce opoziția a făcut la cel mai înalt nivel: n-am știut să contracarăm știrile false. Poate n-am știut să folosim tehnologia și de aceea ei au răspândit aceste fake news", a afirmat Andeonescu

"Poate ar trebui să le explicăm oameni că noi am vrut modificări în justiție pentru a stopa abuzurile, nu pentru a ne salva liderul de partid. Noi trebuie să comunicăm asta oamenilor și de aceea mă întreb: unde este infrastructura de comunicare a PSD? Unde sunt specialiștii care ne-ar fi putut ajuta să explicăm asta oamenilor? (...) Următoarele alegeri vor avea ceva în plus față de alegerile pe care noi le-am câștigat până acum cu multă atenție: tehnologia. Această lume a mediului online are căi nevăzute prin care se duc către populație mesaje incorecte. Noi trebuie să ne adaptăm și să avem o rețea online care să ne permită să contracarăm opoziția ”, a mai afirmat Andronescu.

Cozmin Guşă: PSD este într-o situaţie tragicomică, dacă Dăncilă a ajuns salvarea partidului