Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Omul care i-a împuşcat pe Ceauşeşti: "Elena Ceauşescu se zbătea şi am tras 30 de cartuşe din motive umanitare". Interviu exclusiv

Thursday, 26 December 2019, 00:01 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Cristian Otopeanu

Redăm pe realitatea.net, în premieră, un fragment din interviul exclusiv acordat de Dorin Cârlan jurnalistului Cristian Otopeanu:

- realitatea.net: Stati un pic, primul cine a tras?
- Boeru Ionel. Fara nicio somatie, fara nimic.

[...]

- realitatea.net: Practic, i-ati ciuruit...
- Nu as putea spune ca au fost ciuruiti pentru ca aratau destul de bine dupa ce au fost toaletati la morga spitalului. 

- realitatea.net: Spuneti-ne, va rog, un detaliu pe care lumea nu il stie. De la ce distanta s-a tras in Ceausesti?
- A inceput Boeru (n.r. Ionel Boeru, căpitan, unul dintre cei trei paraşutişti care i-au împuşcat pe soţii Ceausescu) sa traga de la un metru, un metru si jumatate. Mai este un amanunt. Ea nu murise, se zbatea si, atunci, cele 30 de cartuse le-am indreptat catre ea. Dar din motive umanitare, pentru ca nu murea. Se zbatea pe acolo, pe jos. 

Interviul cu Dorin Cârlan va fi difuzat astăzi, 26 decembrie, la ora 19:00, pe Realitatea Plus.

------------------------------------------

UPDATE | VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL ACORDAT DE DORIN CÂRLAN DESPRE EXECUŢIA LUI NICOLAE CEAUŞESCU ŞI A ELENEI CEAUŞESCU!

 

 

.

 

.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-26 06:27:12
S a întors roata istoriei

După principiul cum faci așa ți se va face.La câți oameni au fost omorâți din ordinul dictatorului I a venit și lui rândul.

2019-12-26 10:03:58
johnneil

Poate traieste si acum. Se zbate in continuare.

2019-12-26 16:16:50
Tudor Axente

Ceausestii au avut parte de o moarte usoară: nu au fost bătuți, nu au fost torturați, nu au fost trași în țeapă.

2019-12-26 20:16:38
Gerogescu

Bulangiilor ce sunteți, popor de criminali, ati omorât doi oameni (probabil vinovați), fără un proces echitabil, fără a se respecta un minim al prevederilor legale. Ne mai miram de ce țara aceasta parca este blestemata, fiind condusă numai de ciurucuri, de 30 de ani încoace. Și, tot voi bulangiilor, l-ati votat pe Iliescu și toți infractorii din jurul lui. Va bucurați ca va aruncau 2 mici și o bere ca sa-i votați. Toți care mâncați cacat, ati beneficiat, ati primit case de pomana, ati avut in loc de munca, și tot nu ati fost multumiți. Mai rar, un așa ne-am ca asta românesc, sa se bucure de de răul cuiva, de moartea cuiva. Țara asta, atâta timp cât vor finoameni ca voi in ea, tot săracă și anacronica o sa rămână. De asemenea, și copii voștri, educați de voi, tot niște laturi ca voi or sa fie.

Alte articole din: ACTUAL