Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doina Gradea, un nou scandal. Ce i-a făcut lui Lucian Mîndruţă?

Friday, 11 May 2018, 15:35 Sursă: REALITATEA.NET

În noile înregistrările făcute publice de Dragoş Pătraru, prin intermediul HotNews, preşedintele-director general al Televiziunii Române Doina Gradea îi califică pe jurnaliştii de la ştiri ca fiind o haită. De asemenea, pentru a-l intkmida pe realizatorul emisiunii Statea Naţiei şi a-i sugera să nu mai fie aşa de incisiv, Doina Gradea îşi aminteşte cum l-a dat afară, de la Pro TV, pe Lucain Mîndruţă.

Într-un mesaj pe facebook, Lucian Mîndruţă a demontat parţial relatarea Doinei Gradea

"Constat ca nostalgia de a-l “da afara pe Mindruta” e inca puternica la unii. S-a întamplat prin 2000, in campanie, cand i-am scris lui Bryan Adams ca nu face bine sa se asocieze cu campania PSD din vremea aia. Mailul meu a ajuns imediat la ei, care au cerut socoteala.

Pentru o aduce pe Doina Gradea la dimensiuni mai normale, precizez ca pedeapsa mea a fost o suspendare de vreo doua saptamani de pe post. Nu mai sunt in relatii cu Adrian Sarbu, da’ n-am sa-l injur niciodata. Mai ales ca, in acest caz, a facut tot ce a putut sa ii dea satisfactie lui Adrian Nastase - sau cui era ofticat - si in acelasi timp sa ma pastreze in echipa. Asta e de spus, precum si un tarziu “jos palaria!”

Pentru el, nu pentru ea," a scris jurnalistul, în prezent realizator la Digi FM.  


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL