Documentar incendiar despre afacerile lui Liviu Dragnea

Monday, 15 October 2018, 10:32 Sursă: REALITATEA.NET

Doi jurnaliști independenți au realizat un documentar în judeţul Teleorman, care urmărește pretinsele proprietăți deținute de liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Adaugă părerea ta

Mădălina Roşca şi Paul Arne Wagner, doi jurnaliști independenți, au realizat un documentar în mai multe localităţi din Teleorman, care, potrivit localnicilor, ar fi controlate în totalitate de Liviu Dragnea.

Reportajul "Aici nu-l avem decât pe Dragnea" evidențiază sărăcia cruntă în care trăiesc cei mai mulți cetățeni din județ.

Filmul, care are o durată de 25 de minute, îl zugrăvește critic pe șeful PSD și prezintă situația în care se află locuitorii Teleormanului.

Cele aproape 260 de hectare din pădurea de la Plopii Slăvitești au fost încercuite pe o distanță de 16 km cu gard electrificat. Localnicii spun că în 2013, utilajele firmei Tel Drum au venit pentru a face loc apei să treacă prin pădurea lui Liviu Dragnea.

Teldrum și Proinvest se pare că nu sunt singurele afaceri controversate ale liderului PSD. Liviu Dragnea ar deține și afaceri în salubrizare. Acesta ar avea în proprietate un depozit de gunoi la Mavrodin.

 

.