Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DNA s-a implicat după dezvăluirile incendiare despre Gabriela Firea și Gigi Becali

Thursday, 05 July 2018, 12:18 Sursă: REALITATEA.NET

Dosarul deschis de procurorii DNA poartă numărul 383/P/2018, conform tolo.ro.

Pe 29 iunie 2018, DNA a cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dintre PMB și FCSB, legat de gazonul de pe Arena Națională.

Procurorii au solicitat atât protocolul dintre FCSB și Primărie, cât și contractele în cascadă, de pildă cele prin care FCSB a achiziționat aceleași servicii de îngrijire a gazonului pentru propria bază, din ”Berceni”.

Citește și: Gigi Becali, reacție de ultimă oră după intervenția DNA!

De la ce a plecat totul

Gabriela Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Arena Națională, prețul final fiind plătit de bucureșteni, oricât ar costa, a informat tolo.ro, pe 18 iunie.

Gigi Becali este nașul de cununie al primarului Gabriea Firea și al lui Florentin Pandele, iar înţelegerea Fină - Naș ar ignora cele mai elementare reguli de achiziţie publică, după cum a notat site-ul tolo.ro, pe 18 iunie.

Pe scurt, Gabriela Firea, în calitate de “Iniţiator”, a cedat clubului de fotbal FCSB, deţinut de Gigi Becali, “mentenanţa suprafeţei de gazon de pe Arena Națională”. 

Clubul lui Gigi Becali apare ca un intermediar, fără competenţe și putând cheltui oricât din banii publici, conform sursei citate.

Anteriorul contract mai lung de întreţinere fusese atribuit de PMB în 2014, dar prin licitaţie.

CITEȘTE AICI continuarea!

Gazeta Sporturilor, care a aparținut trustului Intact, a fost achiziționată de Ringier Sportal SRL. Conform comunicatului postat pe site-ul grupului Ringier, "achiziția cuprinde atât platforma digitală GSP.RO, cât și ediția printată a Gazetei Sporturilor", a notat gsp.ro.

După cum realitatea.net a informat acum o săptămână, Cătălin Tolontan va ocupa funcția de coordonator editorial la Ringier, cu atribuții foarte importante, urmând să fie responsabil atât de Gazeta Sporturilor, print și online, cât și de Libertatea, print și online.

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Tolontan după vânzarea ziarului Gazeta Sporturilor!

De asemenea, în urma tranzacției dintre Intact și Ringier, domeniul tolo.ro și conținutul editorial al site-ului au trecut tot în portofoliul Ringier, companie care se va ocupa și de publicitatea de pe site, a mai scris realitatea.net.

Citește și: Cătălin Tolontan, dat în judecată după "Dosarul Shanghai". Se cer despăgubiri uriașe

Grupul Intact a confirmat tranzacția.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL