Dieta cu orez. Slăbeşte peste 15 kilograme pe lună fără efort

Tuesday, 04 April 2017, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

Ai fi tentat să crezi că orezul trebuie eliminat din orice dietă. Şi, de fapt, cam asta de învaţă nutriţioniştii. Doar că au fost descoperite proprietăţi care contrazic toate aşteptările. Orezul alb te ajută să slăbeşti rapid şi să îţi detoxifiezi organismul.

Adaugă părerea ta

În prima zi a dietei, trebuie să mănânci, de trei ori pe zi, doar orez fiert în orice catitate şi să bei doar apă.

A două zi introdu fructe la micul dejun. Orice mai puţin banane şi struguri. La micul dejun mănâncă două fructe şi un bol de orez fiert. La prânz şi la cină poţi mânca fierte orice tip de legume care conţin amidon. Proţia nu trebuie să depăşească 500 de grame.

În următoarele cinci zile trebuie să consumi cel puţin o dată pe zi lactate fără pâine. Celelalte mese trebuie să fie compuse în exclusivitate din orez fiert. Porţiile nu trebuie să depăşească 500 de grame, potrivit dieteonline.ro.

Din start trebuie să ştii că dacă vrei să urmezi această dietă trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Vei vedea însă că merită, fiindcă rezultatele sunt spectaculoase. Mai exact, poţi slabi, în medie, 15 kilograme într-o luna, dar, în funcţie de greutatea de la care pleci, poţi da jos chiar şi 30 de kilograme.