Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta cu lămâi. Cum să slăbeşti 5 kg în două săptămâni

Wednesday, 10 February 2016, 22:27 Sursă: REALITATEA.NET

Tot ce trebuie să faci este să bei un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol în fiecare dimineaţă. Acest obicei trebuie să fie repetat în mod regulat timp de două săptămâni. După 14 zile vei fi mai subţire şi mai sănătoasă, deoarece ai eliminat toate toxinele din corp.

Lămâia este un citric bogat în vitaminele A, B, B6 şi C, dar şi în mineral precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, seleniu, sodiu, fier, în plus, conţine şi acid citric, proteine şi antioxidanţi, toate fiind substanţe nutritive necesare organismului.

Programul dietei pe bază de lămâie:

Prima dată se bea paharul cu apă și suc de lămâie dimineața pe stomacul gol, dar în cantități diferite. Mai sunt sugerate câteva exerciții cadio foarte eficiente, exerciții diferite pentru fiecare zi, care vor accelera procesul de pierdere a kilogramelor.

Ziua 1

Bea sucul de la o lămâie diluat într-o cană cu apă.

Exercițiu: Folosind puterea picioarelor și a șoldurilor, sari cât poți de sus, în timp ce ridici și mâinile. Lasă ca mușchii să absoarbă impactul. Repetă acest mic exercițiu 40 de secunde, apoi te odihnești 20 de secunde.

Ziua 2

Bea un pahar de apă diluat cu sucul de la 2 lămâi.

Exercițiu: Începe printr-o poziție de fandare, piciorul drept înainte, piciorul stâng înapoi, ambii genunchi să formeze un unghi de 90 de grade. Sari în sus și trece picioarele în aer, aterizând cu o fandare cu piciorul stâng înainte și cel drept în spate. Repetă această mișcare timp de 40 de secunde, apoi te odihnești 20 de secunde.

Citeste continuarea AICI.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL