Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta cu cireşe te ajută să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână!

Friday, 18 May 2018, 13:36 Sursă: REALITATEA.NET

Iată principiile dietei cu cireşe:

La micul dejun bea un pahar de shake de cireşe, ananas şi banane, în care ai adăugat o linguriţă de sirop de arţar sau de sirop de agave.

La gustare, bea o cană de ceai de cozi de cireşe şi mănâncă un morcov crud.

La prânz, bea mai întâi un pahar cu apă rece. Mănâncă apoi o salată de legume crude, un bol mic de cireşe şi o cană de ceai de cozi de cireşe.

La gustarea de după-amiază bea o cană de ceai de cozi de cireşe şi mănâncă un bol mic cu cireşe.

La cină, bea mai întâi un pahar cu apă rece, apoi mănâncă o porţie de legume fierte condimentate cu puţină sare, piper şi ulei de măsline, bea o cană de ceai de cozi de cireşe şi mănâncă un bol de cireşe.

Este important de ştiut că se realizează timp de doar 3 zile şi puteţi mânca doar fructe şi legume în cazul ei. Un alt sfat util de care trebuie să ţineţi cont în timpul dietei este să consumaţi doi litri de apă zilnic.

O altă varianta a dietei cu cireşe este să consumi 300 de grame de cireşe până la prânz, timp în care nu mănânci nimic altceva. Prânzul şi cina vor consta în mâncăruri uşoare, iar în această perioada evită grăsimile animale, zahărul rafinat sau alcoolul.

Important de ştiut este faptul că dieta, fiind una foarte restrictivă, nu trebuie ţinută mai mult de cinci zile şi ideal ar fi că înainte de începerea ei să consulţi medicul de familie.

Sursa: ele.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL