Denise Rifai râde de Viorica Dăncilă: parodia care i-a făcut pe toţi să zâmbească, de marţi seară

Tuesday, 23 July 2019, 20:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Denise Rifai a parodiat-o din nou pe Viorica Dăncilă, în emisiunea "Legile puterii", de la Realitatea TV, de marţi seară. Galeria Foto

Realizatoarea postului nostru a purtat pe cap o floare verde, aluzie la broşele pe care premierul le accesorisează de obicei la piept.

Cum a apărut Denise Rifai în emisiune, în Galeria Foto.

"După un circ de proporţii la PSD, regasită pe sine, premierul de azi al României şi preşedintele PSD a mai primit un cadou: cel de candidat PSD la prezidenţiale. Nu, nu e o glumă! Viorica Dancilă, omul politic care a şocat o ţară întreagă prin numărul şi importanţa gafelor diplomatice, prin eternele dezacorduri cu care pune în genunchi limba română ori de câte ori are ocazia, Viorica Vasilica este azi, când vorbim, candidatul PSD la prezindenţiale.

Ei bine, astăzi am văzut un nou comitet executiv la PSD, după ce, rând pe rând, ceilalţi înscrişi în competiţia internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD s-au retras din această cursă internă, un CEx care a validat-o pe Viorica candidat PSD la prezidenţiale. Şi azi am mai aflat ceva de la Viorica. Nişte destăinuiri după ce s-a regăsit pe sine. Că i-a fost rănit un sentiment şi că a fost izolată în partid şi că avea interzis să vorbească cu colegii din partid. Şi că a fost în teritoriu cu ministrul de Finanţe şi că primarii nu aveau voie să vorbească cu ei în baza ordinelor primite de la Dragnea şi Codrin Ştefăneascu. Şi că s-au dat bani la televiziuni să fie vorbită de rău", a spus Denise Rifai în startul emisiunii.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ