Declarație șocantă făcută de criminalul care și-a ucis soția la Spitalul Piatra Neamț

Saturday, 11 January 2020, 14:17 Sursă: Realitatea.net

Autor: One Redactie

Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii ucise la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț! Bărbatul acuzat că și-a ucis soția în spital a făcut primele declarații în fața anchetatorilor.

 ,,Am mers să-mi felicit soția pentru că avansase în carieră", le-a spus procurorilor. De fapt, spun aceștia, agresorul își teroriza de multă vreme soția și plănuise să o ucidă. 

"Nu mi s-a părut sub influența băuturilor alcoolice, era foarte linștit. A zis că după o conviețuire de 27 de an și-a iubit soția și nu a vrut decât să o felicite că a luat concursul de directoare de îngrijiri medicale", a declarat Stelian Olteanu - procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Neamt, conform RealitateadeNeamt.net.

Imagini tulburătoare surprinse pe camerele de supraveghere din spital

Cu puțin după ora 15, soțul directoarei de îngrijiri medicale a intrat în spitalul Judeţean Piatra Neamţ cu un gând clar. Divorțul intentat de soția sa trebuia răzbunat. A amenințat-o pe femeie cu un cuțit ascuns sub haină, a dus-o în biroul ei unde a încuiat ușa și a înjunghiat-o.

În biroul închis, totul s-a petrecut repede. Colegii femeii și agenții de pază și-au dat seama că a avut loc o tragedie abia când bărbatul a ieșit cu un cuțit în mână.

 În ciuda eforturilor făcute de medici, femeia a murit. Apropiaţii spun că ar fi fost agresată de mai multe ori de soț, iar în urmă cu câteva luni se mutase cu chirie. Ea le-ar fi spus că nu se simte în siguranţă. Însă până la acest moment autoritățile nu au descoperit nici o plângere la poliția.

Agresorul în vârstă de 50 de ani a fost prins de poliţişti. Acum riscă ani grei în spatele gratiilor. Oficial, abia săptămâna viitoare va fi audiat.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL