Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Declarație de dragoste pentru Viorica Dăncilă de la soțul ei. Mesajul emoționant primit - VIDEO

Saturday, 24 August 2019, 13:54 Sursă: REALITATEA.NET

Soțul candidatei la prezidențiale, Cristinel Dăncilă, a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea TV, că este mândru de ea. "I-am fost alături 36 de ani, o iubesc ca în prima zi".

 

Viorica Dăncilă devine, în mod oficial, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Îmbrăcată în alb, cu broșa în piept, Viorica Dăncilă și-a făcut apariția zâmbitoare și jovială și a dat mâna cu membrii PSD în drumul său către scenă.

PSD a trecut de la Pirații din Caraibe la Rocky. Pe melodia Eye of the Tiger, Viorica Dancilă a intrat în sala în care sute de social democrați sunt gata să o voteze prezindențiabilul partidului. 

Viorica Dăncilă este ”flancată” de Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

Ea a făcut o adevărată baie de mulțime. În acorduri triumfaliste, premierul s-a plimbat printre invitați, lăsându-i pe aceștia să îi sărute mâna și să o îmbrățișeze.

Nu e nicio emoție pentru președintele PSD și nu va fi nicio surpriză pentru cei peste o mie de social-democrați care se află acum la Parlament. Au o singură misiune: să o voteze pe Dăncilă în poziția de prezidențiabil.

Se anunță un Congres anost și atipic pentru PSD. Singurul invitat este Serghei Stanisev, liderul socialiștilor europeni.

Viorica Dăncilă face eforturi să își mobilizeze partidul pentru alegerile prezidențiale. Ar fi un dezastru un scor sub 25%, le-a transmis aceasta liderilor PSD, cărora le-a cerut să renunțe la orgolii până la terminarea campaniei, conform Realitatea TV.

Urmează un discurs al candidatului Viorica Dăncilă. Urmăriți în continuare Realitatea.NET.

Mihai Fifor a deschis lucrările ședinței. El a dat citire procesului verbal de validare a congresului. 1007 delegați sunt prezenți în sală, la Palatul Parlamentului.

”Declar deschise lucrările Partidului Social Democrat”, a declarat Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă asistă la evenimentele de pe scenă, alături de soțul său.

Sergei Stanishev a luat cuvântul: ”Prima dată am fost aici în 2001, după Congresul de uniune. Am trecut alături de voi prin momente bune, prin momente grele, prin momente mărețe, dar știu că sunteți un partid puternic, un partid care poate trece peste orice provocare.

Permiteți-mi să exprim admirația mea și a PES pentru primul ministru și liderul vostru, Viorica Dăncilă. Viorica și-a asumat conducerea PSD într-un moment dificil și a demonstrat de atunci că are capacitatea de a uni în jurul său partidul și de a livra ceea ce a promis.

Nu este un secret că au existat probleme în comunicarea dintre PSD și familia social-democrată din Europa, în ultima perioadă. Trebuie să o felicităm pe doamna Dăncilă pentru că în luna iunie PES a recunoscut statutul de membru cu drepturi depline. Am făcut asta pentru că avem încredere în Viorica Dăncilă.

Ați lucrat mult în favoarea prosperității României. Ați crescut salariile profesorilor și ale celor care lucrează în sectorul medical. Ați crescut pensiile părinților noștri. Oamenii vor vedea aceste lucruri. 

Ați reușit să obțineți aceste rezultate într-un mediu politic dificil”, a spus președintele PES.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL