Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Davanti Tyres – gama de anvelope de care ai nevoie în această iarnă (P)

Sunday, 28 October 2018, 14:13 Sursă: REALITATEA.NET

Fiecare model din gama Davanti a fost dezvoltat cu atenție folosind o combinație de simulare computerizată 3D, testări de pistă și testări interne în laborator. Tehnologia inovatoare, exigențele controlului calității și testărilor aprofundate înseamnă că puteți avea încredere în performanța dovedită a gamei de anvelope Wintoura, chiar și în cele mai nefavorabile condiții de condus pe timp de iarnă. Gama largă de dimensiuni a fost adaptată pentru a acoperi un procent ridicat din cererea europeană.

Finlanda - acesta este locul în care Davanti pune totul la bătaie, pentru ca tu să ai doar de câștigat. Davanti Tyres a apelat la compania independentă Test World cu sediul în Ivalo, Finlanda, pentru a dezvolta, certifica și eticheta gama de anvelope de iarnă Wintoura, folosind autodromul Airport Proving Grounds. Test World, parte a Grupului Millbrook, este specializată în furnizarea de servicii de testare, validare și inginerie în cadrul industriei auto. Dispune de o gamă largă de facilități de testare și de piste și este utilizat de către producătorii de pneuri și autovehicule pentru dezvoltarea și testarea produselor lor în condiții de iarnă extremă.

Cele 4 modele ale gamei de iarnă din care poți alege sunt: Davanti Wintoura, Davanti Wintoura Plus, Davanti Wintoura SUV, Davanti Wintoura VAN. Fiecare model a fost supus la cinci teste distincte : testul cercurilor pe gheață sau performanță în viraj, testul de tracțiune și frânare pe gheață, testul de manevrare pe zăpadă, testul de manevrare pe gheață și testul de urcare pe colina înzăpezită.

Brand-ul de cauciucuri Davanti este importat exclusiv de către Anvelope.ro, distribuitorul unic în România al mărcii. Oricare ar fi condițiile, oricum ar fi drumul, există o anvelopă Davanti pentru fiecare călătorie.

Tu ce model Davanti alegi pentru mașina ta?


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL