Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacia va relua activitatea în mod progresiv, începând din 21 aprilie

Thursday, 09 April 2020, 16:34 Sursă: Realitatea.NET

"În acord cu partenerii sociali şi din respect pentru protejarea şi siguranţa angajaţilor, toate măsurile sanitare de protecţie în vigoare în România au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricaţie derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activităţile de producţie ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat", se arată într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, începând din 21 aprilie, Uzina Mecanica şi Şasiuri Dacia de la Mioveni este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru, iar Uzina Vehicule va relua producţia în departamentul Presaj, în două schimburi. Din 4 mai însă se vor relua activităţile ambelor uzine.

Renault Groupe România a anunţat, iniţial, întreruperea producţiei la uzinele din Mioveni din data de 17 martie până pe 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. La începutul lunii aprilie s-a decis însă să se prelungească perioada de întrerupere a activităţii de producţie, în acord cu partenerii sociali.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL