Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum te poți îmbogăți peste noapte! Ideile astea valorează MILIARDE de dolari

Tuesday, 09 May 2017, 18:49 Sursă: REALITATEA.NET

Business Insider a realizat o listă cu mai multe probleme ale căror rezolvăr ar putea schimba starea financiară a celui care găsește soluțiile.

1. Energie Wireless

Uitaţi de baterii. Viitorul autonomiei telefoanelor, tabletelor nu este legat de baterii, ci de energie wireless. Încearcă să-ţi dai seama cum ai putea transforma un TV sau transmisia celulară într-o sursă de energie.

2. Internet în zone rurale, izolate

Vitezele de internet la oraşe sunt ameţitoare, însă există în continuare multe zone de pe glob unde internetul nici măcăr nu a ajuns, mai ales în ţările în curs de dezvoltare. Rezolvarea acestei probeleme nu este una simplă. Atât Google, cât şi Facebook lucrează la asta. Dacă găseşti o metodă mai rapidă, mai ieftină decât Google de a oferi internet în zonele izolate ai putea face miliarde de dolari.

3. Energie solară ieftină şi scalabilă

Panourile solare sunt în vogă şi folosite des în cartierele scumpe din oraşele lumii, dar încă sunt foarte scumpe, ceea ce le face inaccesibile oamenilor din pătura de mijloc şi celor săraci. Creează un panou solar ieftin şi eficient şi ai dat lovitura.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL