Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum te ajută cărbunele activ să elimini toxinele din organism

Thursday, 06 July 2017, 10:14 Sursă: REALITATEA.NET

Foarte puţini practicanţi din domeniul sănătăţii îşi dau seama de eficacitatea cărbunelui activ. Acesta este un agent pentru îndepărtarea toxinelor din corp şi cel mai bun detoxifiant unic. Desigur, nu trebuie omisă nici importanţa apei care curăţă corpul atât la exterior, cât şi la interior.

Profesorul Richard C. Kaufman, expert în chimie bio-nutritivă la Universitatea din Bruxelles, descrie detoxifierea ca fiind un „proces biologic continuu, care împiedică toxinele (de la agenţi infecţioşi, alimente, aer, apă şi substanţe care intră în contact cu pielea) să distrugă sănătatea. Expunerea la toxine produce leziuni celulare, boli diverse, reacţii alergice, imunitate scăzută şi îmbătrânire prematură”. Ca plan de detoxifiere generală care să contracareze expunerile zilnice la toxine, expertul a descoperit două programe care includ cărbunele activ şi care au funcţionat bine atât pentru el, cât şi pentru alţii.

1. Foloseşte cărbune activ două zile consecutive pe săptămână. Ia de la 20 până la 35 de grame pe zi, împărţite în două sau trei doze. Este recomandat să ți le administrezi dimineaţa, la prânz şi înainte de culcare, pe stomacul gol. În aceste zile evită caloriile excesive sau alimentele procesate.

2. Ia aproximativ 20 de grame de cărbune activ pe zi în doze împărţite timp de câteva luni. Urmează o pauză de o lună, apoi poţi să repeți tratamentul.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL