Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum scoţi mirosul de transpiraţie din jachete sau sacouri

Saturday, 17 March 2018, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a elimina mirosul de transpiratie din jachete sau sacouri, bicarbonatul de sodiu este solutia ideala. Cand ajungi acasa, lasa haina sa se usuce complet, punand-o la aer. Apoi, foloseste o bucata de material alb curat, imbibat cu bicarbonat si putina apa. Tamponeaza locul cu pricina, dupa care curata cu apa. Petele si mirosul de transpiratie de pe tesaturi pot fi eliminate si daca adaugi in masina de spalat degresant si pornesti ciclul de spalare la o temperatura scazuta.

Amoniacul este o solutie pentru alungarea mirosului de transpiratie. Acesta se adauga exact pe pata. Exista si cazuri in care mirosul de sudoare persista chiar si dupa spalare. Pentru a preveni aceasta situatie foloseste o cana de detergent de vase, 800 de ml de alcool si 50 de ml de otet alb.Hainele trebuie lasate in aceasta solutie minim 20 de minute, dupa care se spala, scrie bzi.ro.

Pentru a elimina petele si mirosul din tricouri este bine sa folosesti un burete inmuiat in amoniac, apa cu otet sau apa cu lamaie. Se lasa sa actioneze aproximativ o ora, dupa care se spala. Daca ai o bluza din lana sau matase, cel mai eficient remediu ar fi un burete imbibat intr-o solutie de otet si apa oxigenata.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL