Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să speli CORECT blugii. Trucuri pentru a rezista mai mult

Tuesday, 31 January 2017, 09:27 Sursă: REALITATEA.NET

Există câteva trucuri simple care te pot ajuta să ai mai multă grijă de blugii tăi preferați. De exemplu, încearcă să-i porți de cel puțin zece ori, înainte de a-i arunca în mașina de spălat. Adu-ți aminte aceste reguli de fiecare dată când îți speli sau îți usuci blugii și aceștia vor arăta ca în ziua în care i-ai cumpărat.

Trucuri care te ajută să-ți îngrijești blugii:

1. Spală-i mai rar

Atunci când speli blugii des, culoarea acestora își pierde din intensitate mai repede. Dacă nu îți place să speli rufe, vestea bună este că blugii nu au nevoie să fie spălați des. De fapt, ar trebui să fie spălați cât de rar se poate, pentru a evita decolorarea acestora.

2. Spală blugii cu apă rece

În momentul în care trebuie să-ți speli blugii, trebuie să o faci cu apă rece. De asemenea, întoarce-i pe dos, pentru a le menține intensitatea culorii cât mai mult posibil. Atunci când îi speli pentru prima dată, adaugă și două lingurițe de sare, pentru a ajuta vopseaua să se stabilizeze în țesătură.

3. Spală-i de mână, dacă poți

Dacă vrei să-ți speli blugii și ai puțin timp liber, cea mai bună metodă să-ți îngrijești blugii este să-i speli de mână, scrie eva.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL