Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum fac sex japonezii. Dezvăluiri incredibile despre NEBUNIA din țara Soarelui-Răsare

Saturday, 05 November 2016, 11:52 Sursă: REALITATEA.NET

Unul dintre cele mai erotice filme este „A snake of June", în care o femeie face dragoste în ploaie, iar soţul ei şi un alt bărbat o privesc cu nesaţ. Filmul este un thriller, la origine, apărut în 2002, fiind cel mai nou dintre filmele care prezintă scene indecente, care au avut priză la public.

În 1985, comedia „Tampopo” prezintă câteva scene amuzante. Doi oameni fac dragoste, iar în tot acest timp îşi dau unul altuia mâncarea pe care o ţin în gură.

„Suno no onna" este un film lansat în 1964, regizat de Hiroshi Teshigahara conţine o scenă de sex explicit, considerată una dintre cele mai reuşite din cinematografia japoneză. Un bărbat ajută o femeie văduvă să se şteargă de nisip, iar în urma atingerilor lui în ea se trezesc fiorii plăcerii şi de aici începe o partidă de sex incendiară.

În Japonia, femeile care îşi doresc să facă sex cu bărbaţi care arată bine, dar pe care nu îi cunosc, pot să participe la un show televizat, unde le sunt îndeplinite dorinţele.

Femeile sunt extaziate în public, sperând să fie norocoasele care vor ajunge pe scenă să le facă sex oral bărbaţilor de acolo sau, dacă au şi mai mult noroc ele vor fi cele care vor sta goale, întinse în faţa audienţei, în timp ce unul dintre bărbaţi vor face sex cu ele.
Spectacolul face furori, filmuleţe de acest gen fiind distribuite pe internet de oameni care se întreabă dacă e vreun canal special sau noaptea, pe canalele unde ziua sunt desene animate, adulţii pot să vadă aşa ceva.

Un articol din „The Guardian" publicat anul trecut a suscitat un interes deosebit în mass media niponă și a determinat chiar o reacție a primului ministru Shinzō Abe.

De ce nu fac sex tinerii din Japonia – a fost tema articolului din „The Guardian" – și are ca personaj principal pe Ai Aoyama, „regină a iubirii" cu 15 ani în urmă, în prezent consilieră în probleme de sex și „relationship" , care dorește să vindece criza sexuală japoneză denumită oficial „sindromul celibatului", prin reiterarea artei curtezanelor din perioada Edo a șogunilor și samurailor și o serie de interviuri în rândul tinerilor japonezi.

Conform unui studiu efectuat în 2011, 61% din bărbații necăsătoriți și 49% din femeile necăsătorite cu vârste cuprinse între 18-34 de ani nu sunt implicați într-o relație amoroasă. Un alt studiu arăta că o treime din populația sub 30 de ani nu a avut nicio relație amoroasă vreodată. Potrivit cifrelor guvernului japonez, alarmat de scăderea natalității și îmbătrânirea populației, speranța de viață va crește la 91 de ani în 2060, pentru femei, și de la 84 pentru barbati.

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! OFERTELE POT FI CONSULTATE AICI!!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL