Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum arată telefonul care rezistă la bombe

Friday, 29 August 2014, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru că există o cerere pentru telefoane care rezistă în orice condiţii, în ultimii ani au apărut tot mai multe creaţii similare cu Bartec Pixavi Impact X. Nu vorbim aici de un Galaxy S5 sau Xperia Z2, căci noul Impact X joacă în complet altă ligă.

Dacă e să judecăm după design, observăm rapid că nu e un telefon obişnuit. Are un display de 4,3 inci cu o rezoluţie de 480 x 800 de pixeli care este acoperit cu un strat special de Gorilla Glass cu grosimea de 2 milimetri făcut special pentru el. Are o cameră de 8 megapixeli şi integrează cei mai noi senzori şi cele mai noi tehnologii de comunicaţii.

Magia sa se află în nivelul de anduranţă. După specificaţiile producătorului, poate fi trântit de ciment de la doi metri fără repercusiuni. În conformitate cu standardul IP68, acest model este rezistent la apă şi la praf.  Rezistă mai mult ca sigur la orice fluctuaţii de temperatură atmosferică şi, nu în ultimul rând, poate face faţă exploziilor de orice fel. Aceste performanţe au fost testate pentru obţinerea certificărilor IECEx şi ATEX Zone 1. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL