Cum arată Narcisa Suciu acum? Fanii sunt uimiți

Monday, 18 November 2019, 19:28 Sursă: Realitatea.NET

La începutul anului 2010, îndrăgita interpretă băimăreancă Narcisa Suciu dădea România pe una dintre cele mai friguroase țări ale Europei, Finlanda.

Adaugă părerea ta

Artista se dedică mult vieții de familie, iar soțul ei are grijă să o trateze ca pe o regină și să o facă să se simtă specială în fiecare zi.

Narcisa Suciu nu a ascuns faptul că i-a fost tare greu când a aflat decizia Dariei de a se muta de acasă, însă știe că acest lucru este benefic pentru viitorul fiicei sale:

'Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implică și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei', scria Narcisa Suciu pe Facebook la momentul plecării Dariei la studii.

Comentarii Existente
2019-11-18 20:00:11
Stroe vasilica

NARCISA SUCIU,VOM SUPRAVIETUI!!!IAR COPIILOR NOSTRI(eu am fata si baiat,plecati amandoi,dupa facultate!!!) II VAD RAR DAR DE CALITATE!!!NE BUCURAM DE REVEDERE SI NE PURTAM ,,DE CATIFEA,,FIECARE CU FIECARE!!! ASA NE PRETUIM MAI MULT...MULT MAI MULT....

Alte articole din: Ultimele Stiri