Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum afectează Mercur retrograd fiecare zodie. Banii pică din cer, dar conflictele sunt la tot pasul!

Tuesday, 26 April 2016, 14:33 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

Mercur retrogradează, în cazul vostru, în casa banilor. Asta înseamnă că veți intra în posesia unor sume de bani semnificative. Dar pot exista două variante: fie este vorba despre bani pe care i-ați împrumutat cu multă vreme în urmă și acum îi recuperați, fie obțineți o mărire salarială sau o primă de Paște.

Veștile nu sunt la fel de bune în ceea ce privește cuplul, căci Neptun favorizează neînțelegerile și conflictele. Bine-ar fi să adoptați o atitudine pozitivă și să lăsați de la voi.

TAUR

Mercur retrogradează în zodia voastră. Acest lucru vă va face comunicarea cu cei din jur mai dificilă. Aveți mare grijă ca din cauza comunicării deficitare să nu intrați în tot felul de conflicte. Acestea sunt posibile în special la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul. Lipsa de comunicare cu partenerul poate duce la conflicte care să aibă la bază scene de gelozie nefondate.

Sfatul nostru este să încercați să diminuați, cel puțin în această săptămână, consumul de excitante precum cafea, ceai, alcool, tutun. Cum ar fi să fiți și nervoși, și necomunicativi?

GEMENI

Ca urmare a mersului retrograd al planetei Mercur, veți avea ceva bătăi de cap în această perioadă cu partenerul de cuplu. Și asta pentru că vă veți exterioriza mult mai ușor decât de obicei, veți spune exact ce aveți în minte și-n suflet fără să vă cenzurați niciun pic. Problema intervine în cuplurile în care partenerul de cuplu are o vulnerabilitate mai accentuată decât de obicei, vulnerabilitate datorată influențelor astrale.

Încercați să vă temperați atât cât se poate, pentru că altfel, în unele cupluri, se poate ajunge la rupturi.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro.
Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL