Cristian Tudor Popescu, opinie-şoc despre intrarea lui Rareş Bogdan în politică

Wednesday, 20 March 2019, 07:59, Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan s-a despărţit de Realitatea TV pentru a candida pe listele PNL la europarlamentare.

Adaugă părerea ta

Fostul realizator al emisiunii "Jocuri de putere" a petrecut 7 ani la postul Realitatea TV. Acum, Rareş Bogdan este caracterizat de jurnalişti importanţi din România. De exemplu, Cristian Tudor Popescu a afirmat că jurnalistul ar fi fost mai util aici, în teritoriu, decât la Bruxelles.

"Rareș Bogdan este adaptat pentru România. Nu știu de ce se duce la Bruxelles. A intrat în politică, nu a comis ceva ilegal, dar cred că se duce degeaba la Bruxelles. Trebuia să fie aici, în România, în Parlamentul românesc, în activul PNL din țară. Are un discurs foarte românesc. E cu ceaunul de mămăligă, cu tricolorul înfășurat, lăcrimează cum vine vorba de plaiul strămoșesc. De ce să plece la Bruxelles? Cred că ar fi fost foarte eficient aici, să meargă în teritoriu”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

Citiţi şi:

Mircea Badea s-a înjurat în direct cu un "fan". Ce s-a întâmplat după emisiune e groaznic

Moise Guran a adăugat că discursul lui Rareş Bogdan i se pare discursul unui lider de partid.

"Impresia mea e că Rareș Bogdan a folosit europarlamentarele ca să facă acest pas din televiziune în politică, știe să vorbească, ceea ce nu mai e o chestiune frecventă în politică. Dar trebuie să vedem și partea pozitivă – când aduci persoane cunoscute, există o șansă să vină mai mulți oameni la vot, că se pot identifica cu unul pe care îl știu, mai ales în România profundă. Pe de altă parte, discursul lui e un discurs de lider de partid, mie așa mi s-a părut. Și cred că planul nu e să plece la Bruxelles decât o perioadă, eventual până după prezidențiale. Rareș Bogdan avea mai degrabă afinități cu USR- PLUS. Asta probabil l-a ajutat la negocierile cu PNL-iștii", a spus Guran.