Rareş Bogdan şi-a luat rămas bun de la Realitatea TV. Imagini inedite din culise, surprinse de realitatea.net. VIDEO

Monday, 18 March 2019, 03:20 Sursă: CRISTIAN OTOPEANU

Autor: Realitatea.NET

Rareș Bogdan a fost aseară invitatul lui Octavian Hoandră, în cadrul emisiunii Realitatea Românească, pentru prima oară după ce a intrat în politică. După aproape 7 ani de "Jocuri de Putere", fostul jurnalist a luat loc pe scaunul invitaților, la emisiunea de rămas bun.

Când a ajuns la Realitatea TV, Rareş Bogdan a fost întâmpinat cu aplauze de simpatizanții conduşi de Doru Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie. După ce i-a salutat pe toţi, Rareş Bogdan a intrat în clădire şi a mers la machiaj.

După câteva minute, fostul jurnalist a părăsit cabina de machiaj şi a intrat în regie, acolo unde, de asemenea, i-a salutat pe foştii lui colaboratori. Apoi, s-a îndreptat spre studioul TV în care avea să fie invitatul lui Octavian Hoandră.

Site-ul realitatea.net a surprins toate aceste momente. Vezi imaginile filmate de jurnalistul Cristian Otopeanu, mai jos, în VIDEO!

Citește șiCe salariu va avea Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a anunţat joi, 14 martie, pentru realitatea.net, că va intra în politică, europarlamentar PNL, și și-a prezentat planul pe termen scurt.

"Voi ajunge in fiecare oras din Romania in urmatoarele 10 saptamani. Voi explica fiecarui membru, fiecarui militant, activist, simpatizant PNL ca, pentru prima data in istoria postdecembrista, PNL poate fi primul partid din Romania in seara zilei de 26 mai", a explicat Rares Bogdan, printre altele, pentru realitatea.net.

Biroul Politic Naţional al Partidului Național Liberal a validat, joi, 14 martie, lista cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Lista a fost deschisă de Rareş Bogdan.

Lista cu candidaţii eligibili, validaţi în Biroul Politic Naţional al PNL:

1. Rareş Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureşan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, fost preşedinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Buşoi, europarlamentar
10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Ţurcanu, europarlamentar

 

Citește și: Rareș Bogdan, primul anunț după intrarea în politică, pentru realitatea.net

 

.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ