Cristina Țopescu. A fost deschis un dosar de moarte suspectă. Cum au găsit-o polițiștii

Monday, 13 January 2020, 09:57 Sursă: Mediafax, realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Surse apropiate anchetei în cazul morții Cristinei Țopescu au afirmat, pentru Mediafax, că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violență, fiind puțin probabil ca aceasta să se fi sinucis. Medicii legiști urmează să stabilească exact cauza decesului.

Cristina Țopescu. Surse apropiate anchetei în cazul morții Cristinei Țopescu au afirmat, pentru Mediafax, că este puțin probabil ca jurnalista să se fi sinucis, iar medicii legiști urmează să stabilească exact cauza decesului.

Anchetatorii iau în calcul toate pistele. A fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei. Oamenii legii sosiți la fața locului nu ar fi găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis, potrivit acelorași surse.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat în prezent de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanții unității de parchet au afirmat că în cursul zilei de luni va fi trimisă ordonanța procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Jurnalista Cristina Țopescu, în vârstă de 59 de ani, a murit. A fost găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

Cristina Țopescu. Femeia care a sunat, duminică seara, la 112 pentru a anunța dispariția Cristinei Țopescu a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina de socializare a jurnalistei. Ea susține că administra această pagină și că azi va face mai multe dezvăluiri despre modul în care trăia Cristina Țopescu. 

CRISTINA TOPESCU A MURIT // MESAJUL vecinei care a sunat la 112

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa ei din Otopeni, fără urme de violență, conform primelor informații. Doi câini au fost găsiți, de asemenea, morți în casa jurnalistei.

În casa Cristinei Țopescu au fost găsite și patru animale de companie (patru câini). Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și apărătoare a drepturilor animalelor.

Cristina Țopescu (născută la 4 iulie 1960 la Oradea) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Când a murit, de fapt, Cristina Țopescu. Detalii dezvăluite de managerul Serviciului de Ambulanță 

Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni. Unii apropiații jurnalistei au declarat  că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun. 

Ultima postare a Cristinei Țopescu este tulburătoare

Cristina Țopescu era și consilier la Ministerul Sănătății. Nici colegii ei nu mai știau nimic de ea, dar s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN