Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Credea că florile sunt pentru ea. A văzut biletul şi a înlemnit!De atunci, nimic n-a mai fost la fel

Friday, 10 February 2017, 17:50 Sursă: REALITATEA.NET

Nu mai târziu de săptămâna trecută, Debbie Cardone a auzit soneria. Nu se întâmpla prea des, erau o familie destul de retrasă... A dat fuga la uşă, dar când a deschis, a cuprins-o teama... Curierul stătea în prag. În mână, avea un buchet de flori. Din clipa în care a văzut florile, Debbie a simţit că ceva nu era în regulă... Obişnuită să primească flori de la soţul ei, însă, bărbatul fiind plecat din ţară o bună parte din an, a ignorat gândurile negre care o apăsau şi a dus florile în casă.

Orele au trecut... La un moment dat, Debbie şi-a adus aminte că buchetul avea ataşat un bilet. Când l-a citit, a amuţit: florile nu erau pentru ea, ci pentru Sebastian!

Vă întrebaţi cine era Sebastian? Ei bine, era câinele familiei, un bulldog de toată frumuseţea, în vârstă de 10 ani. "Sebastian, fă-te bine! O să-ţi revii în curând... Cu dragoste, tati!", scria pe bilet.

În secunda următoare, amuzată teribil, Debbie a făcut mai multe poze cu buchetul şi cu mesajul soţului său şi le-a postat pe o reţea de socializare.

"Florile au fost livrate astăzi. Soţul meu obişnuieşte să-mi facă astfel de surprize... La început mi-am spus: 'Ce frumos!...' Apoi am văzut biletul...", a scris Debbie în dreptul fotografiilor. Aşa cum era de aşteptat, povestea a devenit în scurt timp virală şi i-a amuzat copios pe internauţi.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL