Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus România. Primarul din Deva și fiica sa, vindecați de infecția cu COVID-19

Saturday, 21 March 2020, 20:46 Sursă: realitatea.net

 

Rezultatele primite sâmbătă la cel de-al doilea test pentru COVID-19 au fost negative. Cei doi au fost internaţi pentru tratament în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

„Noi plecăm astăzi (sâmbătă, n.r.) spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit negativ, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă", a notat sâmbătă primarul Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

CORONAVIRUS ROMANIA

În urmă cu o săptămână, primarul Florin Oancea, administratorul public al oraşului, Adrian David, şi deputatul PNL Lucian Heiuş au fost depistaţi pozitiv, în 14 martie, la testul pentru infectarea cu virsul COVID-19 şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Ulterior, şi fiica primarului Florin Oancea a fost confirmată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

Deputatul Lucian Heiuş şi administratorul public Adrian David au fost externaţi din spital de vineri după-amiază, după ce ambele teste la COVID-19 au ieşit negative.

Potrivit unui  nou bilanț al îmbolnăvirilor de COVID-19, până sâmbătă erau 367 de cazuri de români confirmați , o creștere cu 59 de cazuri noi față de ziua precedentă. Sunt cele mai multe cazuri confirmate într-o singură zi.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL