Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus România. Peste 20 de corturi pentru triajul epidemiologic în județul Dolj

Tuesday, 17 March 2020, 16:35 Sursă: realitateadecraiova.net

 

Un număr de 23 de corturi pentru triajul epidemiologic al pacienților au fost montate în județul Dolj, de reprezentanții ISU Dolj. Dintre acestea, 22 au fost amenajate la sediile spitalelor și unul la punctul de frontieră din Calafat. 

Potrivit Prefecturii Dolj, măsura a fost luată în contextul actualei pandemii cu noul coronavirus, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Dolj.

„Măsura a fost luată în scopul realizării triajului epidemiologic al persoanelor care se adresează unităților de primiri urgențe ale spitalelor, ori care tranzitează frontiera de stat, dorindu-se protejarea sănătăţii persoanelor și a personalului medical, prin limitarea răspândirii virusului. În aceste corturi se va realiza trierea pacienților care prezintă probleme respiratorii, potențial contaminați cu COVID-19, în afara unității sanitare”, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.

Citește continuarea pe realitateadecraiova.net.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-17 19:30:59
Sergiu

Buna seara!...in vremuri de criza, altceva mai bun decat sa resuscitati "specialisti" care au trait regeste pe banii statului, nu ati gasit?!...Sa-si vada Oprea de pensia nesimtita si sa ne lase in pace cu parerile lui!...nu cumva ar trebui armata sa preia controlul tarii?...si sa reactiveze "generalii" facuti din pix?

Alte articole din: ACTUAL