Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus România - Noul bilanț: 141 de morți, 3613 cazuri - 430 de cazuri noi

Saturday, 04 April 2020, 12:08 Sursă: Realitatea.NET

CORONAVIRUS ROMANIA - De la ultima informare s-au inregistrat 430 de cazuri noi. Totalul a ajuns la 3613 cazuri si 141 de morti.

”141 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat”, se arată în comunicatul transmis de Grupul de Comunicare Strategică.

La ATI, în acest moment, sunt internați 119 pacienți. În total, pe teritoriul României, se află în carantină instituționalizată 15.252 de persoane. Alte 113.449 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 36.092 de teste.

Coronavirus România - GCS a anunțat, ieri, cel mai recent bilanț al infecțiilor cu coronavirus. Astfel, la nivel național, sunt 2.738 de cazuri.

"În acest moment, avem trei focare de infecţie - Suceava, Arad şi Deva. În două dintre acestea am fost personal să verific situaţia şi urmează, în perioada următoare, şi Deva.

La Suceava intră în normal, au fost refăcute circuitele în spital, mâine începe  testarea medicilor, cine va fi apt va începe munca. Se va pune în funcțiune al treilea aparat de testare Real Time.

La Arad suntem cu mult sub Suceava, dacă se respectă regulile medical și oamenii respectă restricțiile nu va fi nevoie să se impună carantină.

Voi merge în fiecare regiune să verific personal cum stau lucrurile şi să lucrez cu colegii mei pentru remedierea deficienţelor", a anunţat Nelu Tătaru.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL