Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus: Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor

Thursday, 19 March 2020, 16:26 Sursă: Realitatea.net

Suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, a fost fotografiată în timp ce părăsea Palatul Buckingham într-o limuzină oficială, însoţită de unul dintre câinii ei din rasa Corgi.

Casa regală britanică a anunţat recent că regina Elisabeta a II-a a anulat petrecerile programate în grădina Palatului Buckingham şi se va muta la Castelul Windsor cu o săptămână mai devreme decât o făcea în această perioadă a anului, cu ocazia vacanţei de Paşte, "ca măsură de precauţie".

"Este posibil ca regina să rămână acolo şi după perioada Paştelui", precizează un comunicat dat publicităţii de biroul de presă al Palatului Buckingham.

Tot astăzi a fost anunțată și anularea vizitei oficiale de stat a împăratului Japoniei, Naruhito, vizită programată să aibă loc în această primăvară. Împăratul urma să fie însoţit de soţia sa, împărăteasa Masako. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham printr-un comunicat, iar motivul îl reprezintă repeziciunea cu care se răspândește noul coronavirus în întreaga lume, în speță în Anglia. 

Potrivit arcgis.com, Marea Britanie înregistra, miercuri seara, 2626 de cazuri de infectare cu COVID-19. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL