Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consiliera lui Dăncilă și fidela lui Dragnea, numită de Iohannis la Bruxelles

Friday, 12 July 2019, 17:55 Sursă: REALITATEA.NET

Andreea Păstârnac, consilier se stat al premierului Viorica Dăncilă și fost ministru al Românilor de Pretutindeni, a fost numită vineri, prin decret prezidenţial, ambasador al României în Belgia.

Potrivit unor surse guvernamentale, Andreea Păstârnac a fost unul dintre oamenii apropiați de fostul lider PSD, fiind trimisă la Palatul Victoria ca unul dintre instrumentele de control ale lui Liviu Dragnea asupra Vioricăi Dăncilă, alături de Anca Alexandrescu sau Darius Vâlcov.

Alexandrescu a fost concediată de la guvern la începutul lunii mai, înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, în vreme ce Vâlcov și-a dat demisia din funcția de consilier al lui Dăncilă pe 3 iunie, la câteva zile după condamnarea fostului lider PSD.

Andreea Păstârnac a jucat un rol cheie și în scandalul mutării ambasadei României în israel de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit sursei citate. În calitate de fost ambasador la Tel Aviv și de fidelă a lui Liviu Dragnea, Păstârnac a fost unul dintre negociatorii importanți ai vizitei în tandem a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă în Israel în 2018.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL