Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cîțu: Economia reală mă confirmă, am luat cele mai bune măsuri în contextul crizei

Wednesday, 17 June 2020, 11:14 Sursă: Realitatea.net

"Economia reală mă confirmă! Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi acest lucru este confirmat de date oficiale. INS", a scris Cîțu într-o postare pe facebook.

"În perioada 1.I - 30.IV.2020, faţă de perioada 1.I - 30.IV.2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât că serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 26,5% fiecare". Toate scenariile apocaliptice ale socialiştilor au fost spulberate de datele din economia reală. Nu ne oprim aici. Vom administra în continuare responsabil şi precaut economia României. Obiectivul meu este să reduc la minim impactul negativ al crizei economice globale asupra economiei noastre. Şi aşa voi face!", a scris ministrul Finanțelor.Conform datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS), în aprilie 2020, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de aceeaşi lună din 2019, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată, cu 12,1%, respectiv cu 10%.

În perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2020, comparativ cu primele patru luni ale anului trecut, volumul lucrărilor de construcţii s-a majorat, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată, cu 26,5% fiecare. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL