Cine este liberalul susținut de șeful SPP la Primăria Capitalei

Sunday, 19 January 2020, 21:56 Sursă: capital.ro

Autor: Realitatea.NET

 

Generalul Lucian Pahonțu, care conduce Serviciul de Protecție și Pază de 13 ani, ar vrea să o impună pe Violeta Alexandru drept candidat al PNL la Primăria Generală a Capitalei, potrivit dezvăluirilor făcute de surse politice pentru Capital.

Conform acelorași surse citate de capital.ro, un plan de promovare a acesteia a fost deja pus la punct și este în plină desfășurare.

Numirea Violetei Alexandru la ministerul Muncii nu a fost deloc întâmplătoare, mai scrie aceeași publicație. Lia Olguța Vasilescu a reușit să-și crească enorm imaginea, abordând subiectul pensiilor regulat, ca ministru al Muncii. Modul în care a gestionat portofoliul de la acest minister extrem de ofertant din punct de vedere electoral a transformat-o pe Olguța Vasilescu în comunicatorul cel mai apreciat la nivel național în PSD. Mergând pe același model, strategii din spatele Violetei Alexandru au dorit să o propulseze la ministerul Muncii pentru ca acesta să-i fie ca o trambulină în materie de imagine, mai scrie capital.ro.

În perioada următoare, actualul ministru al Muncii ar urma să fie expusă într-o lumină favorabilă și să iasă foarte mult în evidență, conform surselor Capital. Se pare că ar fi  fost puși la bătaie mulți bani pentru ca reprezentanți ai mass-media să o promoveze, mai susțin aceleași surse citate de Capital.

În interiorul PNL se duc lupte pentru împărțirea puterii în partid și mai ales a candidaturilor, mai scrie capital.ro. Lupta pentru desemnarea candidaților la Primăria Capitalei este mai aprigă ca niciodată și pe masă sunt deja puși la bătaie foarte mulți bani pentru promovarea candidaților la candidaturi, susține capital.ro.

Mai multe detaii pe capital. ro!

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 03:43:17
Centura

Asa ajung babele centuriste in pulitica, mai o muie mai un cur toate la timpul lor.

2020-01-20 06:01:23
Eu am auzit ca o sustine chiar trump !!!

Devine evident ca gushismele manipulatoare incep sa opereze deja in favoarea gastii infractionale !!! Miine vom afla, tot din surse de surse, ca obama deja sa inscris in beshede, insa nimic de tatuca poontin care baga banul ...

2020-01-20 06:08:16
Asa se scapă de impotenti ,prin promovare

De ce ,bre,nu o susțineti pe doamna Turcan ,chiar poza o arată ca e mai mult de jumătate bărbat si poartă pantaloni,vreti să scăpați de ministrul muncii,care va ajta la sinucidere ?.Social democratii legiferau echilibrat intre capital si muncă,e-adevărat pe vremea dlui Dragnea,dar PNL ar fi in stare pentru compradori sa pună prim ministru pe Rares Bogdan ,dar el nu incercă poporul cu strigături,îi e frică ,trubadurului ?

Alte articole din: POLITICĂ