Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai puternice 5 zodii şi trăsăturile lor ascunse

Monday, 27 November 2017, 17:53 Sursă: REALITATEA.NET

Iată care sunt cele 5 zodii:

Berbec

Berbecii sunt persoane foarte îndrăzneţe şi pot urca pe cele mai înalte culmi. Ei merg cât de departe e nevoie pentru a obţine lucrurile pe care şi le doresc. Au un nivel crescut de energie, lucru cărora multora dintre noi ne lipseşte. Un dezavantaj vital al lor este încăpăţânarea de care dau dovadă.

Rac

Racul este un semn zodiacal foarte puternic. El oferă multă dragoste şi este o persoană grijulie, dar cel mai important lucru este că nu lasă neajunsurile să îl doboare. Racul e hotărât şi face tot ce poate pentru oamenii pe care îi iubeşte şi care au nevoie de el.

Leu

Acest semn este cel mai dominant din întreg zodiacul. El este şef din naştere şi are o personalitate puternică şi autoritară.

Scorpion

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt firi înflăcărate, făcându-le să-şi urmeze mai uşor visurile. Sunt feroce, iar oamenilor le place compania lor, dar uneori ele tind să dea dovadă de snobism, scrie eva.ro.

Vărsător

Aceşti nativi sunt foarte puternici datorită inteligenţei lor. Sunt atât de deştepţi, încât au o soluţie pentru orice, iar odată cu înaintarea în vârstă devin şi mai valoroşi.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL