Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce trebuie să faci să ai un ”super-orgasm”. Sunt doar trei pași

Tuesday, 11 April 2017, 18:48 Sursă: REALITATEA.NET

"Super-orgasmele" sunt posibile atunci când femeile se relaxează, fac yoga şi sunt strâns legate emoţional de partenerii lor, susţin cercetători, arată Descoperă.ro.

După ce au realizat toate aceste trei lucruri, numeroase femei pot simţi orgasme de 100 de ori mai intense decât unul normal.

Descoperirea respinge cercetările anterioare, care susţineau că "super orgasmul" este un mit.

Janette a făcut parte din grupul de studiu şi susţine că aceste trei lucruri au făcut minuni în viaţa ei sexuală.

"În secolul 21 a ajuns să se respingă ideea că femeile ar putea avea orgasme multiple", spune ea.

În timpul studiului, creierul a cinci femei a fost monitorizat pentru un documentar despre "Super Orgasm" al televiziunii britanice Channel 4.

Constatarea a fost că femeile care au cu uşurinţă orgasm mai mult de o dată, au un nivel de oxitocină (hormonul iubirii) mai mare, lucru care le ajută să se ataşeze emoţional mai puternic de partenerii lor.

Femeile care ajung la "super orgasm" sunt mai dezinhibate şi mai uşor de "trezit" în timpul sexului. Creierul lor a fost mai degrabă relaxat în timpul sexului, decât concentrat pe "cum să ajungă la orgasm".

Baverley, în vârstă de 52 de ani, participantă la studiu, atribuie "super-orgasmele" ei rolului pe care îl joacă în viaţa reală, şi anume profesoară de tantrism. De asemenea, Francesca, în vârstă de 59 de ani susţine că "super-orgasmele" ei au fost posibile datorită faptului că practică yoga.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL