Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce facem în weekend: ne delectăm cu bucate tradiţionale româneşti şi ascultăm muzică live

Friday, 14 August 2015, 16:23 Sursă: REALITATEA.NET

Vineri, gustăm bucate româneşti

"Bucureştii lui Caragiale" îşi continuă ascensiunea şi în acest weekend, începând de vineri, 14 august, atunci când ne întâmpină cu piese de teatru amuzante şi interactive, de la ora 19.00. Festivalul, organizat de Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, a ajuns la ediţia a patra şi se bucură de un adevărat succes în rândul cetăţenilor. Perioada în care se desfăşoară evenimentul este 28 iunie – 22 septembrie, iar programul integral poate fi găsit la www.festivalcaragiale.ro.

Ora 20.00 ne întâmpină cu muzică live, bună şi relaxantă pe terasa de vară a Berăriei H. "Acoustic Garden – music under the tree" este evenimentul care îi are ca protagonişti pe Irina Popa şi Iulian Vrabete, pregătiţi, ca de fiecare dată, să încânte cu talentul lor muzical.

Pentru gurmanzi, Back Yard Garden & Pub a pregătit, începând cu ora 20.00, "Weekend tradiţional românesc", eveniment care încorporează mâncăruri româneşti tradiţionale din toată ţara, cunoscute şi recunoscute pentru savoarea intensă şi gustul unic. 

Sâmbăta cu muzică live

Sâmbătă seara, pe terasa Berăriei H de pe malul lacului, se ţine "Nights by The Lake", departe de betonul încins din oraş. Participanţii se vor bucura de două reprezentaţii live cu Orchestra şi Mira, iar mai târziu intră în scenă Dj Thomas şi Chef de Viaţă. Evenimentul începe la ora 21.30, iar intrarea este liberă.

Dacă tot suntem la capitolul muzică bună, putem să ne îndreptăm atenţia şi către The Tube Club, unde Silviu Paşca promite să facă un show de zile mari, pentru că are toate ingredientele pentru a realiza acest lucru. Cei care doresc să participe sunt aşteptaţi la ora 22.30, iar intrarea este liberă.

Între cele două evenimente muzicale se strecoară cu scuces spectacolul de Stand Up Comedy de la Grill Pub, începând cu ora 21.30. Doru, Gabriel Gherghe şi Fulvio Balboni îşi pun pe masă cele mai bune glume, dar şi cele mai picante.

Duminică colorată

Ca să împăcăm ambele categorii de vârstă, copii şi adulţi, Muzeul Antipa găzduieşte expoziţia “La Antipa culorile prin aripi”, care se derulează în perioada 30 iunie – 6 septembrie, între orele 10.00 – 18.30, o alegere pentru ziua de duminică care sigur nu va da greş. Organizatorii ne îndeamnă să cunoaştem o mică parte din lumea extrem de diversă a fluturilor. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa şi Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanţe geografice de ţara noastră.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL